Faciliteiten

Eenvoudig te bereiken

Het Opleidingscentrum van Belgocontrol bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid van Brussel-Nationaal, op 15 km van Brussel en van de universiteitsstad Leuven. Het is dus gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Bovendien heeft Belgocontrol zijn eigen shuttledienst ingevoerd vanaf de stations van Brussel-Nationaal, Vilvoorde en Kortenberg.

In Brussel en Leuven heeft u keuze te over wat betreft verblijfs- en restaurantmogelijkheden, culturele en sportieve activiteiten en ontspanning.

Toegangsplan

 

Restaurant en verblijfcentrum

Het Opleidingscentrum is perfect geïntegreerd in het groene kader van de exploitatiezetel van Belgocontrol in Steenokkerzeel, en biedt alle verblijfs- en restaurantfaciliteiten ter plaatse.

Het Verblijfscentrum telt 26 kamers studenten van het Opleidingscentrum kunnen er voor korte of lange periodes terecht. Er werd speciale aandacht besteed aan het comfort: de kamers zijn ruim en uitgerust met modern meubilair, tv, telefoon, internettoegang, bureau, koelkast…

Vlak naast het Verblijfscentrum ligt het Restaurant. Dit bestaat uit een cafetaria alsook uit een selfservice restaurant met terras, waar u kan kiezen uit een gevarieerd aanbod van menu's naar ieders smaak of dieet (wereldkeuken, grillades, dieet- en vegetarische gerechten).

video : Opleidingscentrum   (11.71 Mb)
Video: De luchtverkeersleiders - De opleiding  
Training Centre - Driven by excellence in air traffic management   (0.59 Mb)
Jaarverslag 2016   (3.37 Mb)