Job & Opleiding

Het luchtruim binnen uw bereik

Het luchttransport zorgt ervoor dat de afstanden steeds kleiner worden en dat de commerciële en culturele uitwisselingen of de internationale samenwerking steeds efficiënter verlopen.

Werken bij Belgocontrol, is dit mogelijk maken door toe te zien op de veiligheid van het luchtverkeer, de topprioriteit van het bedrijf.

Werken bij Belgocontrol, dat is een economische en sociale rol spelen op wereldvlak en toekomstperspectieven openen voor talrijke andere sectoren van de economie.

Werken bij Belgocontrol, dat is goede veiligheidsomstandigheden creëren voor een groeiend luchtverkeer.

In een sector in volle ontplooiing biedt Belgocontrol, als autonoom overheidsbedrijf, talrijke en gevarieerde loopbaanperspectieven in zijn :

  • operationele afdelingen : als luchtverkeersleider, instructeur, meteoroloog…
  • technische afdelingen : als radartechnicus, elektronicus-ingenieur, projectbeheerder, ontwikkelaar…
  • administratieve afdelingen

Bovenop een aantrekkelijk salarispakket biedt Belgocontrol een uitgebreide sociale dekking, alsook talrijke extralegale voordelen.


Laat uw loopbaan een hoge vlucht nemen : raadpleeg onze vacatures

 


Investeren in onze toekomst

De kracht die Belgocontrol voortstuwt, dat bent u. Uw kennis, knowhow, ervaring en menselijke kwaliteiten vormen de motor van onze ontwikkeling.

Belgocontrol wil van deze vaardigheden gebruik maken, welke deze ook zijn, door een aangename en stimulerende werkomgeving te creëren die gefundeerd is op de persoonlijke ontplooiing van al zijn medewerkers -de vrouwen en mannen die onze opdracht dag na dag met succes uitvoeren.

Investeren in onze gemeenschappelijke toekomst, dat betekent investeren in uw opleiding. Daarom leidt Belgocontrol zijn medewerkers continu op in alle betrokken domeinen en op alle niveaus van het bedrijf.

  • luchtverkeersleiding (ATC)
  • technische Communicatie-, Navigatie- en Surveillance-uitrustingen
  • meteorologie
  • burotica
  • management

Al deze opleidingen worden gegeven in het nieuwe Belgocontrol-opleidingscentrumcentrum, dat beschikt over een geavanceerde infrastructuur en ervaren instructeurs.

 
AIM Briefing
 

video : Opleidingscentrum   (11.71 Mb)
Video: De luchtverkeersleiders - De opleiding  
Video: De toekomst - Een drieledige strategie  
Training Centre - Driven by excellence in air traffic management   (0.59 Mb)
The Sky within your reach: become an air traffic controller   (0.16 Mb)
Jaarverslag 2017