Info & Pers

 

Wij hebben in deze rubriek samengebracht algemene informatie zoals jaarverslagen, brochures, videoclips, nieuws en persmededelingen.

Via de rubriek "Zoom in" krijgt u ook de gelegenheid nader kennis te maken met ons bedrijf via onze belangrijkste strategische projecten en onze missie van overheidsdienst: de veiligheid van het luchtverkeer waarborgen.

Laatste nieuws

Tweede bezoek van bloggers bij Belgocontrol 16/12/2016
Een andere groep bloggers, ditmaal afkomstig uit het Franstalige deel van ons land, heeft een bezoek gebracht aan Belgocontrol op de Internationale Dag van de Burgerluchtvaart, op 7 december.
Gezamenlijk communiqué van het cabinet van Mobiliteit, het DGLV en Belgocontrol: Minister Bellot, het directoraat-generaal Luchtvaart en Belgocontrol hebben de methodologie inzake de gevraagde audit verfijnd 14/12/2016
Minister van Mobiliteit François Bellot heeft vandaag de verantwoordelijken van het Directoraat-generaal Luchtvaart (DGLV) en van Belgocontrol ontvangen. De vergadering had de op 10 oktober 2016 door de Minister gevraagde audit over het baangebruik op Brussels Airport tussen 2 en 10 oktober 2016 als onderwerp.
Bloggers @ Belgocontrol 30/09/2016
Zoals jullie weten, zwaaien de deuren van ons bedrijf open voor het grote publiek op de Open Bedrijvendag nu zondag 2 oktober. In de aanloop naar dat evenement bracht een groep van de meest prominente bloggers in België een bezoek aan Belgocontrol